Зігріваємося білим глінтвейном
02 грудень 2019 18:45
1 784
0
Традиційні рецепти глінтвейну з червоного вина успішно прижилися не лише в кафе, а й на наших кухнях. Ми пропонуємо вам відійти від традицій та замінити червоне вино на біле. А якщо додати мед та ромашковий відвар, оригінальним вийде не тільки колір, а й смак гарячого напою. Інгредієнти: 300 мл білого сухого вина; 1 пакетик ромашкового чаю (або 1 чайна ложка сушених квіточок); цедра 1/2 лимона; 2 столові ложки меду; 1 чайна ложка меленої кориці; 3 гвоздички. Приготування: Заварити ромашковий чай, заливши пакетик 0,5 склянки окропу. Дати настоятися 10 хвилин. В каструлю налити біле вино, покласти порізану соломкою цедру лимона, корицю, гвоздику і мед. Додати запарений ромашковий чай і поставити на вогонь. Постійно помішуючи, нагріти, але не кип’ятити. Зняти з вогню, процідити. Налити в келихи для глінтвейну або глибокі чашки. Подавати з кружальцями лимона. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|