Готуємо у мультиварці. Як зробити ідеальний бісквіт
25 листопад 2019 17:33
2 235
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт бісквіту у мільтиварці, який підійде для будь-якого торта або тістечка. А можна приготувати просто корж і просочити його солодким сиропом і полити шоколадною помадкою. Словом, варіантів подальшого використання – безліч. Головне – досягти майстерності у випіканні бісквіту. З допомогою мультиварки це зовсім нескладно! Інгредієнти: 4 яйця; склянка пшеничного борошна; склянка цукру; чайна ложка крохмалю; щіпка ваніліну; вершкове масло для змащування. Приготування: Яйця для приготування мають бути добре охолодженими, тому діставати їх з холодильника варто безпосередньо перед приготуванням. Обережно відокремити білки від жовтків. Посуд для збивання мусить бути абсолютно чистим і знежиреним. Збити міксером холодні білки з половиною цукру, до отримання міцної білої піни: переверніть посудину зі збитими білками догори дном – якщо маса не витікає, значить консистенція правильна. Потім збити в окремому посуді яєчні жовтки з рештою цукру, поки цукор повністю не розтане, а жовткова маса не побіліє. Акуратно змішати білки з жовтками, додаючи і змішуючи маленькими порціями. Додати ванілін. Збити до отримання однорідної повітряної маси. Потім по 1 столовій ложці додавати просіяне борошно і обережно перемішувати ложкою або лопатою (не збивати!) обертальними рухами. Дно мультикаструлі змастити вершковим маслом, стінки не змащувати. Вилити підготовлене тісто, обрати режим «випічка», час 1 годину. Після звукового сигналу про готовність одразу кришку мультиварки не відкривати, залишити в режимі «підігрів» на 10 хв. Відкрити кришку, зачекати ще 10 хв. і обережно дістати бісквітний корж з допомогою контейнера для пароварки. Покласти на решітку, остудити. Повністю охолоджений бісквіт можна розрізати поперек на 3, а якщо бісквіт добре вдався то й на 4 коржі. Змастити будь-яким кремом. Або ж просто посипати цукровою пудрою, порізати на шматочки і подати до кави. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|