Як приготувати плавлений сир типу "Янтар" в домашніх умовах
18 листопад 2019 18:00
9 280
0
Перетворити хороший домашній сир на плавлений, виявляється, досить просто. Варто лише дотриматися певних правил і пропорцій. Виграєте не лише в смаку, а й в економії – домашнього “Янтару” за ті самі гроші виходить значно більше! Ми також пропонуємо вашій увазі 10 рецептів виготовлення сиру в домашній умовах. Інгредієнти: 0,5 домашнього кисломолочного сиру; 0,5 ч. ложки соди; 1 ч. ложки солі (або за смаком); 40 г вершкового масла; 1 яйце (можна й без нього, але сир вийде трішки рідшим); кріп, часник, улюблені спеції. Приготування: Сир, яйце, сіль і соду добре-добре розтерти в не емальованій посудині, в якій буде варитися сир. Коли маса стане однорідною, поставити на маленький вогонь і, варити постійно помішуючи. Спочатку маса буде густа, а потім поступово рідшатиме, ставатиме як густий соус. Коли добре нагріється, додати масло. Коли суміш почне закипати і утворюватиметься пінка, додати спеції (за бажанням) або тертий на найдрібнішій тертці зубок часнику і вимкнути вогонь. Дати сиру охолонути, час від часу помішуючи, щоб зверху не зашкарубла шкірочка. Коли трішки схолоне, перелити в якусь посудину для зберігання і виставити на холод на кілька годин. У сир можна додати будь-які наповнювачі: свіжу зелень, підсмажені печериці, дрібно порізану копчену ковбасу чи бекон – все залежить від вмісту холодильника та вподобань. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|