Хрумка квашена капуста з буряком, хроном та часником
18 листопад 2019 16:40
3 770
0
Спосіб простий – результат приголомшливий. Спробуйте приготувати капусту з буряком і часником за новим рецептом. І не шаткувати, а порізати скибочками. Спробуйте раз – наступного року тільки так і готуватимете! Інгредієнти: 8 кг капусти; 300 г буряків; 100 г часнику; 100 г хрону; 50–100 г зелені петрушки; 3–4 солодких перчини. Для розсолу: 4 л води; по 200 г солі і цукру. Приготування: Розрізати капустини, видалити качани. Подрібнити часник і петрушку, натерти хрін, буряк нарізати великими пластинками. Скласти овочі шарами в емальоване відро. Закип’ятити розсіл, трохи остудити і ним залити капусту, покласти гніт. Через тиждень капуста буде готова. Зберігати у прохолодному місці. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|