Приготуйте на вихідні шоколадне печиво з горіховою начинкою
15 листопад 2019 13:00
2 182
0
Рецепт цих шоколадних "подушечок" нескладний і доступний навіть для недосвідчених кулінарів. Приготуйте і скуштуйте! Інгредієнти: 0,5 скл. соняшникової олії; 0,5 скл. цукру; 6 ст. ложок меду; 4–5 ст. ложок міцної кави; дрібка ваніліну; 1,5 скл. борошна (150 г); 1/3 скл. + 2 ст. ложки какао; 0,5 ч. ложки соди; ¼ ч. ложки солі; ¾ скл. горіхової пасти (волоські горіхи змолоти до пастоподібного стану); 5 ст. ложок цукрової пудри. Приготування: У мисці змішати до однорідного стану олію, цукор, 3 ст. ложки меду і 3 ст. ложки кави. Користуватися склянкою об’ємом 250 мл. Просіяти на суміш борошно, какао, соду і ванілін, ретельно перемішати. Для начинки збити горіхову пасту, цукрову пудру, 3 ст. ложки меду, дрібку ванілі і 1–2 ст. ложки кави. Начинка має бути щільною, але не сухою. Зробити з неї 24 кульки. Шоколадне тісто також розділити на 24 частини, кожну розплескати, всередину покласти горіхову кульку і заліпити. Викладати подушечки на встелене пергаментом деко, злегка приплюскуючи, на відстані 1,5 см одна від одної. Розігріти духовку до 180 градусів, поставити у неї деко, випікати 10 хв. Готове печиво залишити на деку ще на 10 хв, викласти на решітку до повного вистигання. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|