Лазанья у мультиварці – це швидко та смачно
11 листопад 2019 18:00
1 544
0
Смачну, ситну італійську страву лазанью без проблем можна приготувати в мультиварці. Пропонуємо вам рецепт страви, який виправдає придбання мультиварки і можливо саме лазанья стане однією з улюблених страв для всієї сім’ї Інгредієнти: 1 кілограм фаршу (краще змішаного); 300 грамів твердого сиру; 2 склянки молока; готові листки лазаньї; 1 морквина; 1 цибулина; 4 столові ложки томатної пасти; 2 столові ложки оливкової олії; 2 столові ложки вершкового масла; 2 столові ложки борошна; мускатний горіх; мелений чорний перець; сіль. Приготування: Моркву помити і натерти на крупній тертці, цибулю почистити, промити і порізати дрібними шматочками. На сковорідці розігріти оливкову олію, додати подрібнену цибулю, постійно помішуючи, смажити близько 5 хвилин, додати моркву і фарш, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Додати томатну пасту до моркви і цибулі, ретельно перемішати і зняти з вогню. Вершкове масло розтопити, додати молоко, просіяне борошно і ретельно перемішати до однорідної маси без грудочок, варити на маленькому вогні постійно помішуючи близько 10 хвилин. Коли соус почне гуснути, додати мускатний горіх і добре перемішати, зняти з плити. В чашу мультиварки влити трішки соусу, покласти листи для лазаньї. Для зручності їх можна розламати. На листки викласти трішки соусу, фарш з цибулею і морквою, потертий сир. У такий же спосіб викласти декілька шарів, але зверху обов’язково має бути натертий сир. У мультиварці обрати режим “випічка”, час 30 хвилин. Після звукового сигналу лазанья в мультиварці готова. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|