Грибний угорський суп зігріє восени та взимку
08 листопад 2019 13:13
1 700
0
Коли хочеться чогось гаряченького, ріденького з оригінальним смаком – згадайте цей рецепт угорського супчику з грибами. Ароматний, густенький, пікантний – він припаде до смаку любителям грибних страв. І готується легко, і з’їдається швидко. Інгредієнти: 50 г вершкового масла; 3 цибулини; 500 свіжих печериць; 1 ст. ложка паприки; 1 ст. ложки соєвого соусу; 2 склянки курячого бульйону; 1 склянка молока; 3 ст. ложки пшеничного борошна; сіль, чорний перець за смаком; 2 ч. ложки лимонного соку; 1/2 склянки сметани сухий кріп, свіжа петрушка до смаку. Приготування: Розтопити масло в каструлі на повільному вогні. Підсмажити у ньому дрібно посічену цибулю до прозорості, приблизно 5 хвилин. Додати порізані гриби і тушкувати 5 хвилин. Додати сушений кріп, паприку, соєвий соус і бульйон. Зменшити вогонь до мінімуму, закрити кришкою і варіть приблизно 15 хвилин. В окремій посудині змішати разом борошно і молоко, добре розколотити віничком, щоб не було грудочок. Тонкою цівкою вилити цю суміш у суп і добре розмішати. Закрити кришкою і варити ще 15 хвилин, помішуючи час від часу. В кінці посолити, додати чорний мелений перець, лимонний сік і сметану. Все розмішати і прогрійте на мінімальному вогні, не доводячи до кипіння, щоб сметана не згорнулася. Подавати суп гарячим, посипавши дрібно посіченою свіжою зеленню петрушки та сухариками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|