Готуємо ситну запіканку з м’ясом, рисом та гарбузом
03 листопад 2019 20:30
1 849
0
Якщо у вашій родині не дуже полюбляють страви з гарбуза, не треба впадати у відчай. Запропонований рецепт допоможе і дітям, і навіть чоловікам назавжди полюбити гарбуз. Приготуйте і покуштуйте смачну несолодку запіканку з м’ясом та помідорами. Інгредієнти: по 1 кг м’яса і гарбуза; 200 г рису; 2 цибулини; 100 г вершкового масла; 100 г твердого сиру; 3 помідори; сіль, перець. Приготування: М’ясо нарізати дрібними шматочками, залити водою, щоб покрила, закрити кришкою і тушкувати до готовності на малому вогні. Рис зварити до напівготовності. Дрібно порізану цибулю посмажити у маслі. Гарбуз почистити і порізати пластинами. Готове м’ясо змішати з рисом і цибулею, поперчити і посолити. У глибоку сковороду чи форму, змащену маслом, покласти шар гарбуза, потім м’ясо з рисом, знову покрити шаром гарбуза, зверху потерти сир, посипати улюбленими прянощами, викласти кружальця помідорів, влити трохи окропу або підсоленого бульйону і тушкувати у духовці під кришкою до готовності гарбуза. При подачі прикрасити кожну порцію зеленню та сметаною. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|