Хіт сезону! Ніжна гарбузово-сирна запіканка
31 жовтень 2019 13:00
2 166
0
Гарбуз – хіт осіннього сезону. Цей помаранчевий овоч не тільки милує око яскравою барвою у стравах, а й є надзвичайно корисним і смачним. Тож пропонуємо вашій увазі рецепт ніжної гарбузово-сирної запіканки, яка без сумніву сподобається і вам, і родині. Інгредієнти: 500 г гарбуза; 300 г сиру; 2 яйця; 4-6 ст. ложок цукру; 1 скл. манки; 50 -100 г родзинок; ванілін, кориця, масло. Приготування: Гарбуз почистити, порізати, запекти у духовці за температури 180 градусів 40-45 хв. Охолодити і перемолоти (можна перемолоти сирий), додати половину цукру, 1 яйце, трохи більше половини манки, корицю, перемішати. До сиру додати яйце, решту манки і цукру, ошпарені родзинки, ванілін, перемішати (якщо надто круте тісто, можна додати кілька ложок молока). Форму змастити маслом, викласти, чергуючи, сирну і гарбузову масу (має вийти 6 тонких шарів). Запікати 50 хв за температури 180 градусів. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|