Простий рецепт печінкового пирога з рисом та сиром
31 жовтень 2019 10:00
2 152
0
Цей ніжний пиріг з курячою печінкою смакує, як щойно з духовки, так й холодним. А, оскільки, у нього додається рис – страва не потребує гарніру, її можна смакувати з майонезом, сметаною або ж гірчицею. Інгредієнти: 600 г курячої печінки; 2 цибулини; пів склянки молока; 1 скл. вареного рису; 2 яйця; 2 ст. ложки борошна; 70 г твердого сиру; сіль, перець, олія. Приготування: Печінку порізати невеликими шматочками. Цибулю почистити, розрізати на 4 частини. Печінку з цибулею перекрутити у м’ясорубці або змолоти у блендері. Додати відварений рис і борошно. Влити молоко, посолити і поперчити за смаком, ретельно все перемішати. Форму для запікання змастити олією, викласти підготовлену суміш, розрівняти ложкою. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипати тертим сиром. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|