Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Простий рецепт яблучного печива з корицею

Простий рецепт яблучного печива з корицею


Простий рецепт яблучного печива з корицею

Чудовий варіант яблучної випічки – рецепт м’якого ароматного печива зі шматочками яблук.

Готується настільки просто, що не завдасть клопоту навіть кухарям без досвіду. А смакуватимуть усі без виключення – і малі, й дорослі ласуни.



З чаєм, кавою чи молоком – просто ідеальний варіант!

Інгредієнти:

3-4 яблука;
200 г масла або маргарину;
120 г цукру;
дрібка солі;
4 яйця;
1 пакетик ванільного цукру;
1 пакетик розпушувача;
500 г борошна;
1 ч. ложка меленої кориці;
цукрова пудра для посипання.


Приготуваня:

Яйця розтерти з цукром, сіллю і ваніліном, додати розтоплене й охолоджене масло і перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимішати ложкою тісто.

Яблука почистити (шкірку не обрізати), порізати дрібними кубиками і додати в тісто.

Розігріти духовку до 200 градусів.

Викладати чайною ложкою ложкою невеликі гірки на деко, застелене папером для випічки, поставити у розігріту духовку на 15 хв. Випікати до золотистого кольору.

Цукрову пудру змішати з корицею.

Готове печиво посипати ароматною цукровою пудрою.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: