Простий рецепт яблучного печива з корицею
13 жовтень 2019 18:00
3 221
0
Чудовий варіант яблучної випічки – рецепт м’якого ароматного печива зі шматочками яблук. Готується настільки просто, що не завдасть клопоту навіть кухарям без досвіду. А смакуватимуть усі без виключення – і малі, й дорослі ласуни. З чаєм, кавою чи молоком – просто ідеальний варіант! Інгредієнти: 3-4 яблука; 200 г масла або маргарину; 120 г цукру; дрібка солі; 4 яйця; 1 пакетик ванільного цукру; 1 пакетик розпушувача; 500 г борошна; 1 ч. ложка меленої кориці; цукрова пудра для посипання. Приготуваня: Яйця розтерти з цукром, сіллю і ваніліном, додати розтоплене й охолоджене масло і перемішати. Потім додати борошно, змішане з розпушувачем, і вимішати ложкою тісто. Яблука почистити (шкірку не обрізати), порізати дрібними кубиками і додати в тісто. Розігріти духовку до 200 градусів. Викладати чайною ложкою ложкою невеликі гірки на деко, застелене папером для випічки, поставити у розігріту духовку на 15 хв. Випікати до золотистого кольору. Цукрову пудру змішати з корицею. Готове печиво посипати ароматною цукровою пудрою. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|