Татен із гарбуза – смачний осінній пиріг
11 жовтень 2019 17:09
2 310
0
Татен – популярний французький перевернутий пиріг. Його можна готувати з яблуками, абрикосами, тощо. Оскільки гарбуз у нас зараз є сезонним, пропонуємо чудовий варіант його використання, який, без сумніву, припаде до смаку абсолютно всім, навіть маленьким привередам. Інгредієнти: Для тіста: 200 г борошна; 100 г вершкового масла; 5 ст. ложок холодної води; дрібка солі. Для начинки: 60 г вершкового масла; 200 г цукру; 0,5 кг гарбуза. Приготування: Масло у борошні посікти ножем. Додати воду, сіль, замісити тісто, поставити в холодильник на півгодини. Приготувати карамель: розтопити вершкове масло і цукор до золотистого кольору, зняти з вогню, перелити у форму для випікання. Гарбуз помити, почистити, порізати середніми шматочками. Покласти гарбуз на готову карамель. Розкачати тісто і викласти зверху на гарбуз з карамеллю. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин, до зарум’янення тіста. Готовий пиріг гарячим одразу перевернути на посудину. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|