Готуємо гарбузовий суп-пюре з фрикадельками
27 листопад 2015 19:16
2 376
0
 Пропонуємо рецепт приготування гарбузового супу-пюре. Сподіваємося він припаде до смаку як дорослим, так і зовсім малим діткам
Інгредієнти: філе куряче – 200 г картопля – 4 шт. морква – 1 шт. цибуля – 1 шт. селера (корінь) – 50 г вершки – 1 ст. ложка гарбуз мускатних сортів – 100-150 г олія – 1 ст. ложка сіль вода сир пармезан Приготування
Куряче філе змелюємо на фарш і ліпимо невеличкі фрикадельки.
Кидаємо фрикадельки у киплячу воду і коли вода знову закипить збираємо пінку та варимо ще 10 хв. Виловлюємо фрикадельки з бульйону.
У каструлю з товстим дном крапаємо трохи олії і пасеруємо цибулю нарізану кубиками і терту моркву.
Викладаємо зверху очищені від шкірки і різані крупними кубиками гарбуз, картоплю, селеру.
Заливаємо бульйоном (якщо бульйону мало — додаємо ще води, овочі мають буті покриті рідиною).
Варимо овочі до готовності на малому вогні (якщо вода викіпає — додаємо, аби покривало овочі).
Солимо, додаємо вершки і збиваємо блендером. Кладемо у каструлю фрикадельки і даємо прокипіти хвилинку.
Наливаємо суп у тарілки. За бажанням посипаємо тертим пармезаном.
Смачного
|