Смачний короп тушкований з овочами
16 вересень 2019 16:30
2 690
0
Ароматний, соковитий і ніжний короп. Цю рибу обожнюють у всіх куточках світу і готують з неї сотні різноманітних страв. Спробуйте приготувати короп ще за таким рецептом. Інгредієнти: 1 кг коропа; 3 ст. ложки олії; 1 ст. ложка борошна; 2 ст. ложки оцту; 1 ст. ложку цукру; по 2 горошини гіркого і запашного перцю; 3 бутони гвоздики; 500 г цибулі; 400 г горошку; 1 кг картоплі. Приготування: Очищений від луски короп випатрати, промити, відрізати голову, розрізати вздовж хребта на 2 частини, нарізати порціями, посолити, посипати меленим гірким перцем, обкачати в борошні та смажити на олії. Цибулю та моркву злегка обсмажити на олії, половину покласти у сотейник або каструлю, додати горошок, гвоздику, лавровий лист, запашний і гіркий перець, оцет і цукор. На ці продукти укласти смажену рибу, а зверху – решта цибулі, залити бульйоном, приготовленим з голови і плавців коропа, тушкувати до готовності. Короп подавати з картоплею, поливати соком, в якому він тушкувався, посипати зеленню петрушки. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|