Часникове масло – це легко та дуже смачно
05 вересень 2019 13:22
1 897
0
Ароматне часникове масло стане ідеальним доповненням до картопляного пюре, тушкованого м’яса й чудово годиться навіть як самостійна закуска. Воно смакує зі свіжим хлібом. А ще можна намастити масло на шматочки батона, а потім їх трохи запекти в духовці. Готувати його швидко й просто, а пікантний смак прикрасить будь-яку страву. Інгредієнти: 250 г вершкового масла, 2-3 великі зубки часнику, 1 пучок петрушки, сіль, чорний мелений перець за смаком. Приготування: Масло заздалегідь викласти з холодильника, щоб воно було м’яким. Часник пропустити через часникодавильню. Петрушку дрібно порізати. До масла додати часник, подрібнену петрушку, посолити й поперчити за смаком. З масла можна зформувати ковбаску за допомогою харчової плівки. Зберігати у холодильнику. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|