Лечо – це просто та дуже смачно
29 серпень 2019 16:30
3 313
0
Лечо з помідорів і солодкого перцю за цим рецептом не соромно і до святкового столу подати! А в піст це просто знахідка! Смачнюча закуска два в одному: і салат, і соус. Готувати дуже просто, а результат чудовий. Смакуватиме з рисом та макаронами. Інгредієнти: 3 кг помідорів; 2 кг солодкого болгарського перцю; 100-200 г цукру; 1 ст. ложки солі; шматочок гострого перцю; прянощі; 50 г рафінованої олії. Приготування: Помідори і перець порізати великими кільцями, пересипати цукром з сіллю, варити 20 хв, додавши олію. Насамкінець вкинути подрібнений гострий перець, прянощі. Киплячим розкласти в стерильні підігріті банки, стерелізувати 15–20 хв, закрутити. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|