Салат, піца, торт. Готуємо смачні страви з кавуна
28 серпень 2019 14:01
1 862
0
Кавун можна вживати не тільки в сирому вигляді або в коктейлі, а готувати приголомшливі страви. Приготувати їх неймовірно просто, а смак закохає в себе будь-якого гурмана. Пропонуємо вашій увазі добірку оригінальних рецептів з кавуна: Салат зі шпинатом, кавуном і беконом Інгредієнти: 180 г шпинату; 6 чашок кавуна; 10 скибочок бекону; 1/2 чашки класичного йогурту; 1/2 чашки червоної цибулі; Приготування: Подрібніть цибулю. На сковороді обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Перекладіть на паперові рушники і дайте їм охолонути. Потім подрібніть бекон на невеликі шматочки. Наріжте кавун за допомогою спеціального пристосування в формі кульок. В окремій мисці змішайте бекон, червону цибулю і кавун. Заправте йогуртом і можна подавати. Піцца з кавуном, прошутто і сиром Інгредієнти: 450 г тісту для піци; 250 г кавуна; 2 ст. л. бальзамічного оцту; 2 чашки рукколи; 1/2 розсільного сиру; 70 г прошутто; сіль і перець – за смаком. Приготування: Тісто для піци розділіть на 4 частини. Робочу поверхню присипте борошном і розкачайте тісто. Потім змастіть його оливковою олією з обох сторін. Готуйте тісто на грилі близько 5 хвилин з кожного боку до хрусткої скоринки. Потім поділіть кавун на невеликі скибочки і посоліть. Перекладіть їх у друшляк на 30 хвилин, щоб стекла зайва рідина. Кожен шматочок кавуна промийте в холодній воді і обсушіть по обидва боки паперовим рушником. Змастіть оливковою олією і готуйте на грилі по 3 хвилини з кожного боку. Окремо збризніть рукколу оливковою олією і перекладіть на тісто. Розкришіть сир і посипте зверху. Потім викладіть скибочки кавуна і прошутто. Збризніть все бальзамічним оцтом і прогрійте на грилі кілька хвилин. Торт з кавуна Інгредієнти: 1 кавун; 2 ст. вершків; 16 г згущувач для вершків; 5 шт. листя м'яти; 5 шт. полуниці; жменю мигдальних пластівців; Приготування: В першу чергу надайте кавуновій м'якоті форму циліндра: зріжте кірку і верхівки таким чином, щоб його можна було поставити. Постарайтеся видалити якомога більше кісточок і перемістіть на тарілку для торта. Збийте вершки разом з згущувачем. Потім змастіть кремом кавун. Прикрасьте полуницею і м'ятою. Посипте мигдальними пластівцями. Відправте ненадовго в холодильник і можете подавати. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|