Консервуємо помідори з кавуном та в яблучному соку
15 серпень 2019 16:05
2 201
0
Консервовані овочі та фрукти чудово смакують взимку. Не бійтеся експериментувати і змінювати класичні рецепти. Наприклад, помідори з кавуном здивують смаком і стануть чудовою закускою. Помідори мариновані з кавунами Інгредієнти: 1,5 кг помідорів, 7 зубків часнику, кавун, 5 стебел селери, 1 ст. л. солі, 2,5 ст. л. цукру, 1 ч. л. оцту 70%. Приготування: У чисту 3-літрову банку покласти кілька зубків часнику і селеру. Помідори помити і скласти в банку упереміж зі шматочками кавуна, очищеного від скоринки. Зверху викласти селеру і часник. Двічі залити помідори з кавуном окропом, втретє у злиту воду додати сіль, цукор, есенцію оцтову і довести маринад до кипіння. Вилити його у банку, закатати і укутати. Помідори в яблучному соку Інгредієнти: 2 кг невеликих помідорів, 600 г яблучного соку, 3-4 склянки води, 2 ст. л. солі, 3 ст. л. цукру. На кожну банку: 1 лавровий лист, парасолька кропу, 5 горошин чорного перцю, 5 зубків часнику. Приготування: На дно стерилізованих банок викласти лавровий лист, парасольку кропу, часник, перець чорний горошком. Викласти помідори. Приготувати маринад із яблучного соку, 3-4 склянок води, солі і цукру. Двічі залити маринадом, витримати по 5 хвилин. Потім маринад злити, закип’ятити і знову залити помідори. Після третьої заливки банки з помідорами накрити простерилізованими покришками і закатати. Укутати і охолодити. Зберігати в прохолодному місці. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|