Смажений перчик – чудова закуска
13 серпень 2019 16:00
2 257
0
Ця проста закуска обов’язково вам сподобається. Перчик виходить надзвичайно ніжним і ароматним, а заправка з часнику додає йому насиченого і пікантного смаку. Оскільки страва гостра, її можна подавати з м’ясом, вареним рисом, тощо. Інгредієнти: 0,5 кг болгарського перцю; пів головки часника; олія; оцет, сіль за смаком; Приготування: Перець помити, висушити. Обсмажити цілим на розігрітій з олією сковорідці до золотистого кольору. Охолодити і обережно зняти шкірку. В олію, де смажився перець, додати сіль, оцет і потовчений часник. Обкатати перець с в соусі, дати настоятися 30 хвилин. Cмачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|