Готуємо смачні тефтельки в овочевому соусі
13 серпень 2019 13:31
2 077
0
Домашні гарячі тефтелі з підливою завжди виходять дуже смачними. Але хто сказав, що тефтелі бувають лише з рисом? Значно простіше приготувати тефтелі, рецепт яких поданий нижче. Результат же буде однозначно не гірший. Інгредієнти: пів кілограма м’ясного фаршу; 200 грамів білого хліба; 3 цибулини; 2 яйця; 1 морквина; 2 столові ложки томатної пасти; борошно; соняшникова олія; сіль, перець. Приготування: Хліб розмочити у воді, розмішати з фаршем. Додати яйця, одну дрібно потерту цибулину, посолити й поперчити. Вибити фарш як на котлети. Сформувати з нього тефтелі довільної форми (круглі, продовгасті). Обкачати їх у борошні і обсмажити в соняшниковій олії. Скласти у каструльку чи глибоку сковороду. Готуємо соус. 2 цибулини дрібно порізати і обсмажити в олії, додати потерту морквину, томатну пасту. Наприкінці покласти половину столової ложки борошна і розмішати. Соус розбавити водою і посолити. Залити ним тефтелі і тушкувати 15 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|