Консервуємо перці фаршировані капустою
09 серпень 2019 13:54
1 728
0
Це не просто закуска, а справжній делікатес. Взимку такий зі столу розмітають на раз, а, скуштувавши, просять переписати рецепт. Такий перчик чудово смакує як гарнір до м’ясних страв. Інгредієнти: болгарський перець; лавровий листок; запашний перець. На 1 кг капусти 40 г чистої кухонної солі; 0,5 скл. 5-відсоткового оцту; 2 г кмину; Для маринаду: на 1 л води 1 ст. ложка солі; 0,5 скл. 5-відсоткового столового оцту; (кип’ятити 1 хв). Приготування: Капусту нашинкувати, посипати сіллю, залити оцтом, настояти 24 год, відтак віджати сік і додати кмин. Перці помити, почистити, бланшувати в киплячій воді протягом 3–5 хв, дати стекти воді, нафарширувати капустою, укласти в банки, додати лавровий листок і 2 зерна запашного перцю, залити гарячим маринадом на 2 см нижче шийки, накрити підготовленими кришками і стерилізувати: банки ємністю 0,5 л – 25–30 хв; 1 л – 35–40 хв. Після стерилізації їх негайно закрутити. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|