Готуємо фаршировані баклажани
07 серпень 2019 16:00
1 798
0
Приготовлені у такий спосіб баклажани виходять дуже соковитими і ніжними, просякнутими смаком і ароматом інших овочів. Що вже казати про саму начинку з м’ясного фаршу та золотаву сирну скоринку! Інгредієнти: 750 грамів баклажанів; 300 грамів м’ясного фаршу; 2 цибулини; 1 морквина; 1 болгарський перець; 2 помідори; 3 зубки часнику; 150 грамів твердого сиру; соняшникова олія; зелень; спеції, сіль. Приготування: Баклажани помити, розрізати уздовж наполовину і вийняти ложечкою з них серцевину, залишивши стінки 0,5 – 0,7 см. Половинки баклажанів покласти на 20 хвилин у солону воду, щоб з них вийшла гіркота. Після цього їх промити. Цибулю дрібно порізати, моркву стерти на грубу тертку. Помідори і болгарський перець порізати невеликими кубиками. Усі овочі змішати, додати до них фарш, подрібнений часник, спеції і посолити. Половинки баклажанів наповнити овочево-м’ясною масою, викласти їх на деко, посипати натертим твердим сиром і поставити запікати на 25-30 хвилин у духовку при температурі 180 градусів. Готову страву посипати подрібненою зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|