Простий рецепт ягідної наливки
06 серпень 2019 16:00
1 713
0
Ягідна наливка не тільки смачна, а ще й досить корисна. До того ж рецепт приготування досить простий та універсальний. Інгредієнти: по 1 кг різних ягід; по 500 г цукру; по 1 л горілки. Приготування: Влітку, у міру дозрівання ягід, у скляний бутель по черзі насипати спочатку 1 кг полуниці, пересипавши ягоду 500 г цукру. Коли з’являться абрикоси, у цей самий бутель насипати 1 кг абрикосів і зверху 500 г цукру, потім поступово малину, вишні, смородину, пересипаючи кожен раз цукром. Спочатку бутель з ягодами ставити на сонце, закривши шийку марлею. Після засипання останнього сорту ягід бутель тримати на сонці ще 2 тижні. Потім залити горілкою з розрахунку 1 л на 1 кг ягід, щільно закупорити і поставити на 1 місяць в холодне місце. Потім процідити, розлити в пляшки, закупорити. Подавати наливку до столу можна через 3–4 місяці. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|