Консервуємо салат з помідорами та квасолею
06 серпень 2019 14:00
1 744
0
Яскравий томатний смак з квасолевими нотками. Цей кисло-солодкий салатик смакуватиме і до основної страви, і як соус до макаронів, і у якості заправки до червоного борщу. Інгредієнти: 3 кг помідорів; 1 кг моркви; 1 кг цибулі;; 0,5 кг болгарського перцю; 0,5 л рафінованої олії; 4 склянки відвареної квасолі; 3 ст. ложки цукру; 2 ст. ложки солі; чорний мелений перець. Приготування: Помідори порізати кубиками, цибулю та перець півкільцями, моркву потерти на грубу тертку. У глибоку посудину влити олію. Коли добре розігріється, додати цибулю та моркву. Потушкувати 10 хвилин. Додати подрібнені помідори, перець та квасолю. Всипати сіль, цукор, мелений чорний перець. Довести до кипіння. Варити на маленькому вогні протягом 2 годин. Час від часу помішувати. Киплячий салат розкласти в стерильні банки, закрити кришками, вкутати до повного вистигання. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|