Консервуємо домашню заправку до борщу
02 серпень 2019 15:30
2 452
0
Цей рецепт чудово підійде тим, хто у кого зовсім немає часу стояти біля плити. Це фактично борщ у банці. Відкрив, додав до бульйону, докинув картоплі – і смачний обід готовий. Головне про сметану не забути! Дуже зручно. Інгредієнти: 1 кг помідорів; 1 кг моркви; 1 кг цибулі; 3 кг буряка; 2 кг капусти; 0,5 кг болгарського перцю; 100 мл оцту 9%; 250 г цукру; 250 мл олії; 3–4 столові ложки солі. Приготування: Помідори, перець і цибулю дрібно порізати. Моркву і буряк натерти. Капусту нашаткувати. Овочі скласти у велику каструлю, перемішати, додати цукор та сіль. Тушкувати, часто помішуючи, 30 хв. Борщову заправку гарячою розкласти по банках, закрити кришками і обгорнути ковдрою до повного охолодження. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|