Швидкий та простий рецепт варення з абрикосів
01 серпень 2019 17:30
1 755
0
Янтарне, ароматне, густе – абрикосове варення для багатьох символ теплого і сонячного літа. Особливо якщо воно зварене за лічені хвилини, при цьому зберігши смак і колір свіжих плодів. Інгредієнти: 2 кг абрикосів; 6 склянок цукру; 0,5 склянки води. Приготування: Приготувати півлітрові банки та кришки: вимити і висушити їх у духовці. Абрикоси помити, перебрати, видалити кісточки. Покласти плоди в ємність, у якій варитиметься варення, влити півсклянки води і поставити на маленький вогонь. Постійно помішуючи, довести до кипіння. Всипати склянку цукру, перемішати і знову дати варенню закипіти. Не забувати помішувати, щоб варення не підгоріло. Таким чином додати всі шість склянок цукру. Після останньої склянки дати покипіти варенню 10 хвилин. Гарячим розкладати у теплі банки, закатати кришками, перевернути горлечком донизу і дати вистигнути в такому положенні. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|