Готуємо та консервуємо суху заправку з перцю та помідорів
01 серпень 2019 12:45
1 550
0
Чудова заправка до салатів, перших страв, соусів, м’яса, різноманітних закусок. Придає стравам свіжості, аромату, пікантності. Прекрасна альтернатива магазинним хімічним приправам. Зберігається в сухому, темному місці майже півроку. Інгредієнти: 4 кг помідорів; 4 кг болгарського перцю. Приготування: Помідори порізати навпіл, запікати розрізом до верху при 100-та градусах 5 годин – до повного висихання. Перець почистити від серцевини, порізати навпіл, поставити в розігріту до 100 градусів духовку на 5 годин до повного висихання. Перекрутити все через м’ясорубку, скласти в сухі банки, в кришках мають бути отвори для провітрювання. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|