Як приготувати "Журек"
25 листопад 2015 22:44
7 598
0
![]() "Журек" — традиційний суп, який вміють готувати практично в кожній сім'ї на Прикарпатті. Він може бути як пісний, так і досить ситний і насичений. Інгредієнти: вода – 1,5 л; закваска (жур) – 1,5 л; шинка – 250 г; ковбаса копчена – 125 г; ковбаса варена – 125 г; картопля – 1 шт.; цибуля ріпчаста – 2 шт.; морква 1 шт.; часник (зубки) – 2-3 шт.; лист лавровий 2 шт.; кінза гвоздика часник сушений мелений – 0,5 ст. ложки; корінь петрушки – 0,5 шт.; корінь селери – 0,5 шт.; майоран сушений – 2 ст. ложки; кріп – 0,5 ст. ложки; перець чорний горошок; сіль; сметана; олія соняшникова – 2 ст. ложки; Приготування У каструлю з готовою закваскою покласти моркву, сушений корінь селери і петрушки. Додати неочищену цибулю, кінзу, шматочки ковбаси, шинку і гвоздику. Посолити і проварити на слабкому вогні півгодини. Тим часом нашаткувати цибулю, часник, нарізати ковбасу. Обсмажити цибулю, моркву і додати частину спецій. З супу вийняти цілу цибулину, половину моркви і кінзу. Додати нарізану картоплю. Прокип'ятити, додати зажарку, нарізані ковбаски і інші спеції. Варити суп до готовності. Покласти сметану. Подавати з половинкою вареного яйця. Процес приготування можна подивитися на відео. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|