Швидка закуска. Готуємо печериці у пивному клярі
30 травень 2019 13:26
2 475
0
Чудова, апетитна закуска, яка готується за лічені секунди і чудово смакує із соусами. Приготуйте печериці в пивному клярі за цим рецептом і ви зможете насолодитись соковитими грибочками та й друзів пригостити. Проста і водночас дуже цікава страва здивує ваших рідних, тому приготуйтесь готувати її частенько, бо замовлення на неї ви отримаєте відразу. Інгредієнти: 1 склянка борошна; 25 невеликих печериць; пиво; мелений чорний перець; сіль. Приготування: Борошно просіяти і з’єднати з пивом, ретельно перемішати щоб вийшов кляр без грудочок, посолити, поперчити і ще раз перемішати. Печериці потрібно придбати невеликого розміру, промити, просушити на серветці, почистити і відрізати ніжки, якщо вони надто довгі. Якщо печериці дуже великі, порізати на пластинки – так вони краще просмажаться. У глибоку сковорідку налити достатньо олії – як для фритюрниці. Печериці вмочати в пивний кляр і класти в розігріту олію, смажити близько 3 хвилини, поки скоринка не стане золотистою. Готові печериці викласти на паперові рушнички, щоб стекла зайва олія. Страва готова, смачного! До речі, печериці в пивному клярі чудово смакують з різноманітними соусами. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|