Як приготувати запеченого коропа з овочами
28 травень 2019 16:00
2 952
0
Скуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко До коропа за цим рецептом гарнір уже не потрібен. Тому, приготувавши цю страву, ви зекономите свій час. Інгредієнти: 1 короп; 2 столові ложки лимонного соку; 2 помідори; 1 баклажан; 2 штуки болгарського перцю; 3-4 картоплини; майонез; сіль, чорний мелений перець Приготування: Коропа слід почистити, помити й порізати на порційні шматки. Кожен шматок посолити й поперчити, збризнути лимонним соком. У глибоку форму для запікання налити олії і викласти почищену, порізану кружальцями і посолен картоплю. Наверх викласти шматочки риби, зберігаючи її форму. Збоку, зверху і поміж шматочками викладаємо порізані кільцями і посолені помідори, баклажани та перець. Усе це залити майонезом (кількість – до смаку) і поставити у духовку, розігріту до 180-200 градусів. Готовність страви перевіряти за готовністю картоплі. На печіння піде приблизно 40-45 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|