Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Як приготувати запеченого коропа з овочами

Як приготувати запеченого коропа з овочами


Як приготувати запеченого коропа з овочами

Скуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко

До коропа за цим рецептом гарнір уже не потрібен. Тому, приготувавши цю страву, ви зекономите свій час.



Інгредієнти:

1 короп;
2 столові ложки лимонного соку;
2 помідори;
1 баклажан;
2 штуки болгарського перцю;
3-4 картоплини;
майонез;
сіль, чорний мелений перець

Приготування:

Коропа слід почистити, помити й порізати на порційні шматки. Кожен шматок посолити й поперчити, збризнути лимонним соком.

У глибоку форму для запікання налити олії і викласти почищену, порізану кружальцями і посолен картоплю.

Наверх викласти шматочки риби, зберігаючи її форму. Збоку, зверху і поміж шматочками викладаємо порізані кільцями і посолені помідори, баклажани та перець.

Усе це залити майонезом (кількість – до смаку) і поставити у духовку, розігріту до 180-200 градусів.

Готовність страви перевіряти за готовністю картоплі. На печіння піде приблизно 40-45 хвилин.

Смачного!

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: