Готуємо смачний та корисний квас з ревеню
21 травень 2019 14:34
2 111
0
Квас – напій, яким у ви у спеку не лише зможете вгамувати спрагу, але й зробити щось корисне для власного здоров’я. Цей напій має у своєму складі чимало вітамінів і мікроелементів, корисних для людського організму. Органічні кислоти, що містяться в квасі, борються з хвороботворними мікробами і очищають кишківник. Інгредієнти: 1 кг ревеню; 6 л води; 600 г цукру; 30 г дріжджів; Приготування: Очищений і дрібно нарізаний ревінь залити окропом і залишити, щоб набув смаку і кольору. Потім відцідити. Колір напою можна змінити: якщо додати перепалений цукор – квас буде жовтуватого кольору, якщо який-небудь сік червоного кольору – буде червонуватий). Додати цукор і приготовані дріжджі (розчинені в теплій воді з 1 ст. ложкою цукру). Поставити у тепле місце до утворення білої піни. Процідити, налити у пляшки і поставити в холодильник або інше прохолодне місце. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|