3 рецепти смаженого морозива
15 травень 2019 17:30
1 804
0
Чи то китайська, чи то японська кухня подарувала нам незвичний рецепт такого ж незвичного десерту. Виявляється, смажене морозиво нічим не гірше традиційного. Воно має свій особливий смак, ніжний і такий неочікуваний... Ще не куштували смажене морозиво? Швидше на кухню і приступайте до приготування. Смажене морозиво з пластівцями Інгредієнти: Морозиво – 0,5 кг; Родзинки; Пластівці; Олія 300 г. Приготування: Розділіть морозиво на 9 частин. Замочіть родзинки. Пластівці подрібніть. Зі шматочків морозива сформуйте кульки. Всередину помістіть кілька родзинок. Запаніруйте кульки в пластівцях. Морозиво помістіть в морозилку. Розігрійте олію у сковорідці або фритюрі (олії має бути досить багато). Коли олія достатньо нагріється, обсмажте морозиво протягом 20-30 секунд. Смажене морозиво можна полити сиропом та посипати горіхами. З печивом та горіхами Інгредієнти: Морозиво; Печиво; Горіхи, олія, борошно, малинове варення; Цукор, сіль, вода за смаком. Приготування: Подрібніть печиво і горіхи. Зробіть кляр (рідке тісто) з борошна та води. Додайте сіль та цукор. Кляр не повинен бути надто густим. Морозиво (сильно заморожене) наріжте брусками (4 шматочки з брикету). Розігрійте сковорідку з олією.Брусок морозива вмочіть в кляр, потім в подрібненому печиві, знову в кляр, тепер в подрібнених горіхах і швиденько в киплячу олію (олії має бути стільки, щоб морозиво потонуло в ньому більше, ніж на половину, або повністю). Смажте з обох боків протягом 30-40 секунд. Викладіть на тарілку, попередньо змащену малиновим варенням. Смажене морозиво з кокосовою стружкою Інгредієнти: Морозиво; Кокосова стружка; Крохмаль; Яєчний білок; Приготування: Для початку збийте яєчний білок. За допомогою спеціальної ложки або ж звичайної зробіть з морозива кілька кульок. Заморожені кульки морозива вмочіть в крохмаль, потім в білок, після цього в кокосову стружку. Покладіть заморожені кульки в морозилку на 15-20 хвилин. Розігрійте в сковорідці олію (олії має бути досить багато). Смажте кульки морозива в олії впродовж 30 секунд. Куштувати таке смажене морозиво можна як в гарячому, так і в холодному вигляді, попередньо відправивши в холодильник на 10-15 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|