Універсальний рецепт для рибного філе
13 травень 2019 14:00
1 970
0
За цим невибагливим рецептом можна приготувати будь-яку рибу, головне, щоб вона гармонійно поєднувалася зі свіжими овочами. Запевняємо, ця страва має сподобатися всім, хто полюбляє смачненьку рибку. Інгредієнти: 500 г філе будь-якої риби; морква, цибуля; баклажан, кабачок; 1/2 лимона; 200 мл сметани; сіль, спеції; зелень до смаку. Приготування: Рибне філе посолити, збризнути лимонним соком, посипати спеціями і залишити на 30 хв. Цибулю порізати півкільцями, моркву потерти на крупній тертці. Баклажан та кабачок порізати тонкими кружечками, посолити, щоб пустили сік. Моркву та цибулю обсмажити на пательні в невеликій кількості олії. Окремо протушити порізаний кабачок та баклажан. У глибоке деко, змащене олією, помістити філе. На рибу викласти обсмажену моркву та цибулю. Зверху – кружечки баклажана, а насамкінець порізаний кабачок. Залити все це сметаною і запікати в гарячій духовці 30-40 хв. Можна притрусити «ковдру» тертим сиром і дати йому розплавитися. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|