Готуємо суперекономний томатно-гречаний супчик
06 травень 2019 16:00
1 303
0
Що б такого зготувати на обід, щоб і недорого, і смачно? Щоб і шлунок не перевантажувати, і часу дорогоцінного не витрачати? Рецепт томатно-гречаного супу – ось відповідь на численні запитання! Це справді оптимальний вихід для буденного ситного обіду. Для пісного варіанту не додавайте сметану. А у непісні дні, окрім додавання сметани, засмажку до супу можна приготувати на вершковому маслі. Інгредієнти: 3 великі картоплини; 1 морквина; 1 цибулина; 1 ст. ложка томатної пасти; 1/2 склянки гречаної крупи; 2-3 ст. ложки соняшникової олії; 1 ч. ложка паприки; 1/2 ч. ложка куркуми; 1/2 ч. ложки цукру; сіль, чорний мелений перець до смаку. Приготування: У каструлі закип’ятити воду. Розігріти в пательні олію,покласти в неї паприку та куркуму, обсмажити буквально 5 секунд. Додати дрібно порізану цибулю та моркву, нарізану тонкою соломкою, смажити кілька хвилин. Усю засмажку разом зі спеціями викласти в каструлю з киплячою водою. Додати порізану на кубики картоплю та перебрану й промиту гречану крупу. Довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити 10 хвилин. Посолити, додати цукор, перець, томатну пасту, поварити ще 5 хвилин. Зняти суп із вогню і дати настоятися 15-20 хвилин. Подавати з зеленню, сметаною та сухариками. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|