Регистрация    Увійти
Авторизація
Корисні поради » Смачні рецепти » Готуємо грецький Імбирний квас «Дзідзібіра»

Готуємо грецький Імбирний квас «Дзідзібіра»


Готуємо грецький Імбирний квас «Дзідзібіра»

Імбирний квас чудово смакує охолодженим у спеку, а також трохи підігрітим коли вже прохолодно - його люблять і діти, і дорослі

Імбирний квас чудово освіжає і в жарку погоду, і дуже смачний в трохи підігрітому вигляді в прохолодну - його люблять і діти, і дорослі.



Інгредієнти:
1,5–2 л води,
80 г імбиру,
400 г лимонів,
200 г цукру,
5 г сухих дріжджів,
м’ята (за бажанням).


Приготування:

Почистити корінь імбиру, крупно натерти. У 100 мл теплої води розмішати дріжджі і поставити в тепле місце до утворення пінки.

Вичавити сік з лимонів і крупно нарізати шкірки. У решті теплої води розмішати до розчинення цукор. Додати натертий імбир, шкірки і лимонний сік. Додати воду з дріжджами. Рідина не повинна повністю заповнювати ємність.

Закрити горлечко гумовою рукавичкою із проколотим пальцем, поставити в тепле місце на один-два дні, час від часу збовтувати. Після зброджування процідити, перелити у пляшки (у кожну можна вкинути кілька немитих родзинок для різкості), поставити в холодильник ще на 2-5 днів.

Смачного!

А чи знали ви, що цей квас чудовий засіб для зміцнення нігтів 1 ст. ложку квасу змішайте з 1/2 ст. ложки меду і 1/2 ч. ложки лимонного соку. Втирайте суміш у нігті, залишіть на 10–15 хв. Робіть такі маски упродовж 2–4 тижнів – і результат вас порадує.

Написати коментар
Ваше Імя:
Ваш E-Mail:
Код:
          Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код: