Готуємо грецький Імбирний квас «Дзідзібіра»
18 квітень 2019 16:30
3 029
0
Імбирний квас чудово смакує охолодженим у спеку, а також трохи підігрітим коли вже прохолодно - його люблять і діти, і дорослі Імбирний квас чудово освіжає і в жарку погоду, і дуже смачний в трохи підігрітому вигляді в прохолодну - його люблять і діти, і дорослі. Інгредієнти: 1,5–2 л води, 80 г імбиру, 400 г лимонів, 200 г цукру, 5 г сухих дріжджів, м’ята (за бажанням). Приготування: Почистити корінь імбиру, крупно натерти. У 100 мл теплої води розмішати дріжджі і поставити в тепле місце до утворення пінки. Вичавити сік з лимонів і крупно нарізати шкірки. У решті теплої води розмішати до розчинення цукор. Додати натертий імбир, шкірки і лимонний сік. Додати воду з дріжджами. Рідина не повинна повністю заповнювати ємність. Закрити горлечко гумовою рукавичкою із проколотим пальцем, поставити в тепле місце на один-два дні, час від часу збовтувати. Після зброджування процідити, перелити у пляшки (у кожну можна вкинути кілька немитих родзинок для різкості), поставити в холодильник ще на 2-5 днів. Смачного! А чи знали ви, що цей квас чудовий засіб для зміцнення нігтів 1 ст. ложку квасу змішайте з 1/2 ст. ложки меду і 1/2 ч. ложки лимонного соку. Втирайте суміш у нігті, залишіть на 10–15 хв. Робіть такі маски упродовж 2–4 тижнів – і результат вас порадує. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|