Готуємо рибне філе у пивному клярі
04 квітень 2019 16:26
1 778
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт риби у пивному клярі. Пиво у такій страві додає доречного тут приємно-гіркуватого присмаку. Інгредієнти: 600 грамів філе риби (минтай, хек, морський язик тощо); 250 грамів світлого пива; 2 яйця; борошно; сіль; чорний мелений перець; олія для смаження. Приготування: Філе розморозити і порізати на шматочки. Посолити його й поперчити. Кляр готувати безпосередньо перед смаженням риби. Білки відділяємо від жовтків і до жовтків додаємо 2 столові ложки борошна й розтираємо. Тепер поступово вливаємо пиво і ретельно розмішуємо. Суміш посолити. Білки збити у піну й обережно ввести у пивну суміш. Тепер шматки риби панірувати у самому борошні, а з борошна перекладати у кляр. Звідти ж – на сковороду. Смажити до готовності з обох боків. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|