Печена шинка до святкового столу, і на бутерброди
03 квітень 2019 16:30
3 232
0
Печена шинка – універсальна страва: і до святкового столу у м’ясну нарізку, і на пікнік, і в бутерброди на роботу. А головне, що тут, на відміну від ковбаси, саме ви вибираєте продукти та контролюєте процес приготування. Інгредієнти: 1 кг свинини; по 1 морквині, цибулині, кореню селери; 1 головка часнику; по 100 мл червоного вина та олії; майонез; перець мелений та горошком; лавровий лист; сіль. Приготування: Цибулю та часник порізати пластинками, моркву і селеру – брусочками. У шматку м’яса зробити проколи на відстані 3 см. У кожен отвір покласти шматочок цибулі, часнику, моркви, селери та горошинку перцю. Натерти сіллю й перцем, додати вино, олію. Залишити маринуватися на 6–8 год. Перед готуванням змастити м’ясо майонезом. Випікати за температури 180 градусів протягом 1,5–2 год. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|