Пісні страви: Печериці фаршировані волоськими горіхами
21 березень 2019 16:00
3 998
0
Цей рецепт чудово підходить як до пісного меню, так і для святкового столу, лише пісний майонез можна замінити на звичайний. Печериці в парі з горіхами – створюють досить калорійне ситне поєднання. Смакують як з легким гарніром, так і самостійно. Головне – вдало спеції підібрати. Інгредієнти: 10-12 великих печериць; 1 цибулина; 0,5 склянки ядер волоських горіхів; сіль, перець, майонез (пісний) до смаку; олія (соняшникова чи оливкова) для смаження.; Приготування: Печериці необхідно помити, відрізати ніжки і дрібно їх посікти. Цибулю дрібно порізати і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії. Додати дрібно посічені ніжки печериць і смажити до готовності. Волоські горіхи посікти ножем або змолоти у блендері. Змішати підсмажені ніжки печериць та цибулю з горіхами. Нафарширувати цією сумішшю шапочки грибів. Викласти грибочки на змащене олією деко, на кожну шапочку покласти по 0,5 ч. ложки майонезу. Розігріти духовку до 180 градусів, поставити грибочки і запікати 15-20 хв., до золотистого кольору. Подавати фаршировані печериці теплими або холодними, посипавши дрібно посіченою свіжою зеленню. Cмачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|