Готуємо рибну запіканку з картоплею та печерицями
19 березень 2019 14:02
2 109
1
Запіканка з рибою, картоплею та печерицями це надзвичайно смачна та ситна страва. До того ж вона готується досить легко та швидко. Сподіваємося, що ця запіканка сподобається і дорослим і малечі. Інгредієнти: 1 кг картоплі, 4 зварених вкруту курячих яйця, 200 г печериць, 700 г рибного філе (тріска, хек), рослинна олія. Заливання: 1 яйце, 150 мл молока, 100 г твердого сиру (ементаль, масдаам), сіль, чорний мелений перець, зелень петрушки. Приготування: Картоплю ретельно вимити й відварити в шкірці до готовності. Очистити й нарізати кружальцями. Яйця очистити і теж нарізати кружальцями. Печериці нарізати і злегка обсмажити на рослинній олії, викласти на паперовий рушник. Рибне філе вимити, обсушити й нарізати невеликими шматочками. У форму для запікання, змазану рослинною олією, шарами викласти кружальця картоплі і яєць, шматочки філе й обсмажені гриби. Яйце збити з молоком, сіллю, перцем, додати натертий сир і зелень і вилити у форму. Запікати у розігрітій до 180 °С духовці 35 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|