Готуємо пісний салатик з буряка та чорносливу
14 березень 2019 15:30
1 685
0
Дотримування особливого режиму харчування ‒ один з елементів будь-якого посту. Хтось на цей період відмовляється лише від улюблених смаколиків, як от від кави чи шоколаду, а хтось дотримується суворого посту, а особливо в харчуванні. Якщо ви наважились провести піст без м’яса та будь-яких інших продуктів тваринного походження, варто потурбуватися про білкові продукти у власному раціоні. Пропонуємо вашій увазі рецепт пісного салату, без екзотичних інгредієнтів, який дуже легко приготувати. Інгредієнти: 2 буряки; 100 грамів волоських горіхів; півтори склянки чорносливу; 4 зубчики часнику; 4 столові ложки соняшникової олії; сіль, перець. Приготування: Буряк відварюємо в літрі воді з однією чайною ложкою оцту. Горіхи січемо ножем. Чорнослив заливаємо окропом на 10 хвилин, потім дуже дрібно нарізаємо. Дрібно ріжемо часник, розтовчуємо його з сіллю, змішуємо з олією, додаємо перець й настоюємо 5 хвилин. Буряк ріжемо соломкою або натираємо на тертці. Змішуємо усі складники, заправляємо часниковою олією й залишаємо салат на 15 хвилин. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|