Готуємо пісний пиріг з цибулею на рисовому відварі
11 березень 2019 13:11
3 415
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт пісного пирога з цибулею, який досить швидко готується. Секретом цієї випічки є звичайний рисовий відвар, який зробить тісто пишним та ніжним. Інгредієнти: борошно - 400 г; вода - 600 мл; рис - 100г; цукор - 1 ст.л; цибуля - 2 шт; олія - 5 ст.л; дріжджі свіжі - 15 г; сіль - 1 ч.л. Приготування: Рис промити, пересипати у каструлю, залити окропом та варити на маленькому вогні приблизно 15 хвилин. Отриманий відвар злита та охолодити. Для пісного пирога з цибулею знадобиться 200 мл рисового відвару. Змішати борошно з дріжджами, додати сіль, цукор та рисовий відвар. Замісити тісто. Додати олію. Тісто перекласти у велику ємкість, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1-2 години. Цибулю дрібно порізати. Обсмажити, вона повинна бути злегка карамельного кольору. Трохи підсолити. Тісто, що вже підійшло розділити на 3 рівні частини. Усі частини розкачати на тонкі коржі. На корж викласти половину начинки з цибулі і рівномірно розподілити. Накрити другим коржем, викласти решту начинки і накрити третім коржем. Коржі розрізати на 8 частин. Кожну частину згорнути рулетом, починаючи з широкої сторони. Форму для випічки, застелити пергаментним папером та змастити олією. Рулети викласти у форму та залишаємо на 30 хвилин в теплому місці, щоби піднялись. Духовку розігріваємо до 180 °С та випікаємо пісний пиріг з цибулею приблизно 30 хвилин, до готовності. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|