Смачний салатик з печінки, моркви та квашених огірків
06 березень 2019 17:41
10 055
0
Якщо у вашому домі не дуже люблять печінку, спробуйте приготувати цей смачний та корисний салат, та переконати своїх рідних у протилежному. Адже окрім самої печінки у цьому простому салатику є кисленький огірочок і солоденька морквинка – тобто ті додатки, які зроблять смак кінцевої страви оригінальним і збалансованим. Придатний як для буденних обідів, так і для святкового столу. До речі, якщо маєте час і терпіння, усі інгредієнти можна не натирати на тертці, а порізати дуже тоненькою соломкою. Найкраще салат із печінкою смакує теплим (принаймні не холоднішим за кімнатну температуру), тож перед подачею на стіл його варто заздалегідь дістати з холодильника. Інгредієнти: 0,5 кг яловичої або телячої печінки; 2 морквини; 2 цибулини; 3 середні квашені огірки (200 г); 1 банка консервованого зеленого горошку; сіль, перець, майонез до смаку. Приготування: Печінку відварити у підсоленій воді, охолодити і натерти на крупній тертці. Цибулю порізати чверть кільцями, підсмажити на олії до прозорості, додати потерту на грубій тертці моркву і протушкувати доки морква не пом’якшає. Зняти з вогню, охолодити. Огірки порізати тоненькою соломкою або потерти на грубій тертці. Відкрити банку горошку, зцідити рідину. З’єднати усі інгредієнти, посолити, поперчити до смаку, заправити майонезом, вимішати. Викласти в глибокий салатник, прикрасити зеленню, подати до столу. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|