Готуємо тушковану яловичину в томатному соусі
22 лютий 2019 16:15
1 429
0
М’ясо, тушковане у томатному соусі, виходить дуже ніжним. А з рисовим чи картопляним гарніром ця страва безумовно сподобається вашій родині. Інгредієнти: 500-600 г яловичини; 2 цибулини; 1 морквина; 2 ч. ложки суміші сушених прованських трав; 300 мл томатного соусу (або 3 ст. ложки томатної пасти, розведені у 200 мл води); соняшникова олія для смаження; сіль, перець на смак. Приготування: М’ясо вимити, обсушити, порізати невеликими шматочками і обсмажити їх добре розігрітій пательні в невеликій кількості олії. Викласти м’ясо в глибоку каструлю для тушкування, посипати прованськими травами. Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору і викласти в каструлю на шматочки м’яса. Зверху покласти моркву, порізану тонкою соломкою. Залити все томатним соусом. Якщо соус не покриває м’ясо, долити трохи води. Тушкувати м’ясо під кришкою приблизно півтори години, час від часу помішуючи і стежачи, щоб було достатньо рідини. За 20 хв. до закінчення приготування посолити, поперчити. Зняти з вогню. Страву подавати гарячою разом із гарніром. |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|