Готуємо гавайський салат з макаронами та ананасами. Незвично та смачно
15 лютий 2019 16:30
2 279
0
Пропонуємо вам рецепт трохи незвичного, але смачного та легкого у приготуванні гавайського салату. Гаваї зазвичай асоціюються у нас із екзотичними фруктами, яскравим барвами та веселощами. Саме таким і має бути гавайський салат – яскравий з незвичними поєднуваннями смаків та інгредієнтів. Інгредієнти: макарони дрібненькі (найкраще з твердих сортів пшениці) – 500 г; консервовані ананаси – 1 банка; шинка – 500 г; морква – 1 шт; зелена цибуля – 30 г; ананасовий сік – 0,5 стакана; майонез (нежирний) –0,5 стакана; йогурт (несолодкий) – 0,5 стакана; оцет яблучний – 1 ст. л; цукор – 1 ст. л. сіль, перець. Приготування: Макарони відварити та промити холодною водою. Шинку, ананаси нарізати кубиками, моркву натерти на грубій тертці, цибулю дрібно порізати. Всі змішати. Окремо змішати майонез, йогурт, оцет, та цукор, додати сіль та спеції (за бажанням можна додати провансальські трави). Цією сумішшю залити наш салат та перемішати. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|