Готуємо нашвидкуруч: «Равлики» з м’ясним фаршем
11 лютий 2019 16:30
2 376
0
Цей рецепт стане у пригоді коли треба швидко щось приготувати і ситно всіх нагодувати, а з возитися з тістом немає часу. На смак – як чебуреки або біляші. Особливо смакують гарячими. Та, власне, ви самі у цьому переконаєтеся: не встигатимете смажити, як “равлики” тут же зникатимуть з тарілки! Інгредієнти: 250 г кисломолочного сиру; 3 яйця (2 в тісто, 1 в кляр); 1 ч. ложка соди погашеної оцтом; 2 скл. борошна; 400 г свинячого фаршу; 1 цибулина; сіль, перець за смаком. Приготування: З сиру, яєць, борошна і соди замісити м’яке тісто. Фарш посолити, поперчити, додати потерту на дрібній тертці цибулину. Добре вимішати. Розкатати тісто в тонкий пласт. На нього рівномірно тонким шаром викласти фарш. Скрутити рулетиком. Нарізати шматочками товщиною 1 см. Кожен шматочок вмокнути в борошно, потім у збите яйце й обсмажити на пательні у великій кількості олії з обох боків. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|