Готуємо печінку по-берлінськи з яблуками. Просто та елегантно
01 лютий 2019 14:23
2 171
0
Рецептів приготування печінки по-берлінськи в мережі досить багато. Ми хочемо запропонувати вашій увазі рецепт цієї страви з мінімальною кількістю інгредієнтів та дуже простим приготуванням. Інгредієнти: теляча печінка: 700 г. цибуля: 2 шт. яблука зелені (кислі): 2 шт. сіль за смаком, борошно, олія. Приготування: Яблука почистити, вирізати серединку та нарізати кільцями. Обсмажити на олії, можна трошки посипати цукром для карамелізації. Цибулю також нарізати кільцями, обсмажити до золотистого кольору. Печінку почистити від плівок, порізати на шматочки, обваляти у борошні. Обсмажити з двох боків, посолити. Викласти на тарілку, зверху покласти яблука та цибулю. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|