Дуже простий рецепт приготування чебуреків
29 січень 2019 17:11
1 690
0
Рецептів приготування чебуреків існує чимало. Цей – чи не найпростіший. Втім смак їх вас зовсім не розчарує. Інгредієнти: Тісто 500 грамів борошна; 2 склянки води; сіль; Начинка О,5 кілограма свинячо-яловичого фаршу; 1 ріпчаста цибулина; зелена цибуля, кріп, сіль, чорний перець; соняшникова олія для смаження. Приготування: Закип’ятити воду і на цьому окропі з борошном замісити тісто. Посолити його. Поки дуже гаряче, починати місити ложкою. Згодом домісити рукою. Для начинки змішати фарш із натертою цибулиною, додати порізану зелень, посолити, поперчити. Розкачати з тіста кружальце діаметром близько 20 сантиметрів. На половину круга класти фарш, накривати іншою половиною круга і щільно заліплювати. Смажити в олії. Готові чебуреки викладати у каструлю і закривати кришкою, аби вони зм’якли. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|