Зігріваємося голландським пивним супом
28 січень 2019 16:30
1 620
1
На дворі зима, отже замість холодного пива краще скуштувати гарячий пивний суп. Рецептів пивних супів досить багато у різних національних кухн: німецької, польської, прибалтійської або бельгійської. "Порадник" пропонує вам рецепт голланського супу з пива. Інгредієнти: 0,5 л. пива; 1 скл. червоного сухого вина; 4 жовтки; 1 ч. ложка масла; 50 г чорного хліба; 1 ст. ложка цукру; 0,5 ч. ложки тертого мускатного горіха.; Приготування: Вилити в каструлю пиво і вино, розігріти до кипіння. Масло, жовтки і цукор розтерти і повільно влити у киплячий суп, постійно помішуючи. Підсушити в духовці або тостері шматок хліба, потім натерти його на тертці та змішати з мускатним горіхом. Суміш додати у суп. Подавати гарячим. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
КОМЕНТАРІ (1)
|