Шоколадно-імбирний брауні з горіхами за рецептом Джеймі Олівера
24 січень 2019 13:55
2 952
0
Брауні – це відразу і шоколадний торт, і печиво, і кекс: все залежить від рецепту. Взагалі, в кулінарії прийнято вважати, що це шоколадне тістечко з характерним коричневим кольором (від англ. brown – коричневий). Відомий британський шеф-повар Джеймі Олівер настільки спростив рецепт, що цей брауні можна приготувати всього за 20 хвилин. А тут можна подивитися рецепт шоколадного брауні з вишнею. Інгредієнти: 2 плитки чорного шоколаду; пачка вершкового масла; 100 г цукру; 6 ст.л. какао; 4 ст.л. (з гіркою) борошна; маленький пакетик розпушувача для тіста; дрібка солі; жменя цукрованого імбиру; 4 яйця; жменя горіхів; жменя вишень або журавлини; мандарин або апельсин. Приготування: Помістіть у чашу блендера поламані плитки шоколаду, масло, цукор, какао, борошно, розпушувач, сіль, імбир. Подрібніть інгредієнти до однорідної маси. Вбийте до суміші 4 яйця та добре перемішайте. Застеліть форму для випічки пергаментом, можете злегка змазати його олією. Рівномірно викладіть на пергамент шоколадну масу. Посипте тісто горіхами та вишнею (або журавлиною). Злегка втисніть горіхи в тісто. Натріть на терці цедру апельсина або мандаринки, посипте пиріг. Розігрійте духовку до 180 °С. Випікайте брауні протягом 15-20 хв. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|