Готуємо ароматну грибну юшку
22 січень 2019 11:28
13 186
0
Пропонуємо вашій увазі рецепт приготування ароматної та ситної грибної юшки. Зазвичай юшку готують з сушених білих грибів, але якщо їх немає, можна використати і магазинні печериці. Інгредієнти: гриби білі сушені – 50 г; морква – 1 середня; цибуля – 1 середня; картопля – 2 шт.; лавровий лист – 1 шт.; борошно – 3-4 ст. ложки; сметана – 200 г; сіль, цукор, перець. Приготування: Замочуємо гриби на 3 години. Потім цю рідину (разом з грибами) відправляємо до каструлі додаємо води та ставимо на вогонь. Поки відвар закипає – ріжемо кубиками цибулю, моркву потерти на тертці. Обсмажити цибулю та моркву в олії до золотистого кольору. Картоплю порізати кубиками, та закинути до грибів. Варимо 10 хвилин. Додаємо в каструлю зажарку. Відварюємо до готовності картоплі. На сухій сковороді, постійно помішуючи, обсмажуємо борошно до жовтуватого кольору. Даємо охолонути. Ретельно перемішуємо зі сметаною. Виходить суміш середньої густини. Увага! Густину юшки регулюють борошном. В результаті ви можете отримати або суп, або густий соус. Акуратно додаємо борошняну суміш в грибну юшку. Солимо, перчимо. Прикрашаємо зеленню. Смачного! |
ПОПУЛЯРНЕ
КОМЕНТУЮТЬ

425 242
0

58 951
633
|